söndag, april 14, 2013

Sinnrikt - en guide i matvärlden

Handledning för dig som vill importera Smakskola konceptet till skola eller daghem!


Jag vill ha materialet:
Gå till hemsidan: http://www.kerhokeskus.fi/index.php?mid=925
Eller Ladda ner HÄR!

Om materialet:

Hur rör sig mjölken i glaset? Hur skiljer sig doften av lingonsylt från doften av lingon? Hur känns mörk choklad i munnen jämfört med mjölkchoklad? Hur låter brödet när man tuggar på det? Vilka bassmaker finns det i rågbröd?
Ta dina elever på en färd genom matens spännande värld med boken Sinnrikt i matvärlden som guide. Låt eleverna se, lukta, känna, lyssna, undersöka, prova och uttrycka sig själv.
Guiden bygger på Sapere-metoden och är avsedd för klubbledare, eftisledare och lärare som vill leda sina elever genom matens värld med sinnenas hjälp och väcka barnens intresse för mångsidiga matvanor. Guiden är också till nytta för föräldrar som vill hjälpa sina barn att äta mångsidigare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...